Sponsoring

Beste ondernemer, zaakvoerder, handelaar, sympathisant,

De ouderraad van de basisschool “De Wilg” in Schoonbeek is een dynamisch en gedreven team van vrijwilligers (ouders en grootouders) die in samenwerking met de school mooie projecten realiseren. Jaarlijks trakteren wij de kinderen op een onvergetelijke sinterklaasdag, worden hesjes of t-shirts aangekocht voor veiligheid in het verkeer, steunen wij de 5e en 6e jaars tijdens zeeklassen respectievelijk avonturenklassen en voorzien we gedurende het schooljaar 1x per week fruit voor alle leerlingen met het Tutti Frutti project.

Met uw financiële steun kunnen we onze jaarlijkse activiteiten—zoals de 2de handsbeurs in oktober, de dwaallichtjestocht in januari en de fuif “summers sounds” in mei/juni—nog meer punch geven en verder professionaliseren.

Voor dit schooljaar en het schooljaar 2021-2022 wenst de school een ecologische speelplaats aan te leggen met het oog op educatie, milieu, buitenklassen (oa. bosklas) en speelse elementen. Wij zoeken nog projectsponsors voor deze vernieuwde speelplaats!

In ruil voor uw sponsoring kunnen we u extra visibiliteit aanbieden tijdens onze activiteiten en uw logo vermelden in/op onze communicatiemedia. U bereikt hiermee een potentieel van +1000 bezoekers tijdens onze evenementen. De winst uit onze jaarlijkse activiteiten gaat integraal terug naar de school “De Wilg” voor de aankoop van moderne educatieve materialen. Uw financiële bijdrage in de vorm van sponsoring creëert een “win-win” voor beide partijen. Verder in deze sponsormap vermelden we de sponsorpakketten die we kunnen aanbieden.

Wij danken u alvast om uw deelname te overwegen.