Ouderraad De Wilg organiseert een tekenactie

Al enkele weken zijn onze kinderen druk in de weer met onze Tekenfundactie!
Alle kinderen gaan in de les hun allermooiste kunstwerk tekenen, schilderen of krijten.
Dat werkstuk wordt vervolgens op allerlei toffe gadgets aangeboden aan familie en vrienden, en de opbrengst gaat naar onze school!
Wat deze actievorm extra speciaal maakt, is dat de verkoop verloopt via persoonlijke webshops die Tekenfund voor ieder kind afzonderlijk maakt.
Onze leerlingen hoeven dus niet langs vreemde deuren of met geld over straat! We hopen dan ook van harte dat zoveel mogelijk familieleden, vrienden, buren en kennissen een bestelling willen plaatsen. De kindertekeningen worden aangeboden op ruim vijftien gadgets zoals o.a. koffietassen, boterhamdozen, placemats en wenskaarten, maar ook koelkastmagneten, een puzzel, memoryspel en wandversieringen zijn in de webwinkels verkrijgbaar.
Er is echt voor elke smaak en elk budget wel iets te vinden.
We zorgen ervoor dat jullie de link naar de persoonlijke webshop uiterlijk half november ontvangen en er zal besteld kunnen worden tot vrijdag 1 december.
Op die manier kunnen de gadgets nog net geleverd worden voor de kerstvakantie. En zeg nu zelf: toch niets zo leuk als een gepersonaliseerd cadeautje te geven met Kerstmis aan grootouders, meter/peter, vrienden, … #ouderraad #tekenfund #eindejaarsgeschenk